Vi øver i Skien kirke hver torsdag fra 19.00 til 21.30, og er så heldige å ha Skien kirke som øve- og konsertlokale. Skien kirke har en fantastisk akustikk og et praktfullt orgel som våren 2019 har gjennomgått en total renovering.

Vi ønsker oss flere stemmer, – både sopran, alt, tenor og bass.
Litt notekunnskap og korefaring er en fordel.
Vår kantor gjennomfører en kort prøvesang for bl.a å kunne plassere deg i riktig stemmegruppe. På prøvesang velger du selv en sang du vil synge, og du får høre litt om hvordan kantoriet fungerer.

Er du interessert i å bli med i Skien kantori?

Ta kontakt med kantor Karolina Wisniewska (karolina.wisniewska@skien.kommune.no) tlf: 40486509 eller styreleder Bjørn Høgstmyr (kontakt@skienkantori.no) tlf: 906 72 529
Du kan også møte opp på en øvelse og finne ut om dette er noe for deg.

Kantoriet ledes av kantor Karolina Wisniewska som har solid utdanning som kordirigent både fra Sverige og Norge.
Hun har et åpent blikk for kirkemusikk i ulike sjangre.

Kantoriet har et spennende repertoar innen klassisk kirkemusikk. Vi jobber regelmessig med korklang og vokaltrening og får regelmessig hjelp til dette både av vår dirigent og sangpedagoger. Oppgavene er utfordrende og spennende. Mange av oss kom til kantoriet med liten erfaring, men øvelse gjør mester!

Fra tid til annen er det seminarer, som bidrar til bedre stemmebruk og notelesning. Det er fint å oppleve at det kreves noe av oss, og at verkene vi synger er av høy kvalitet, både i form og innhold. Det gir en fin følelse å medvirke i et virkelig stort korverk! Miljøet i kantoriet er inkluderende og trivelig, og både innfødte og innflyttere til Grenland har funnet seg vel til rette. 

Følg oss på Facebook!